Ardei, rosii si dovlecei umpluti
Ultimele retete cu poze
Prajitura cu crema de frisca
 Prajitura cu crema de frisca 
Carnati la cuptor in aluat de clatite
 Carnati la cuptor in aluat de clatite 
Salata vegetariana Southwestern
 Salata vegetariana Southwestern 
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Pagina:1

Ardei, rosii si dovlecei umpluti

Timp de preparare (mancare cu carne):
70 minute (complexitate medie)

Ingrediente:

(Pentru reteta Ardei, rosii si dovlecei umpluti)

  • 700 g carne tocata
  • 100 g orez
  • 2 cepe mari
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta
  • putina boia de ardei dulce
  • 1 dovlecel
  • 4 rosii
  • 9 ardei potriviti
  • patrunjel
Ardei, rosii si dovlecei umpluti

Mod de preparare : ardei, rosii si dovlecei umpluti

    1. Tocam ceapa marunt si o punem la calit intr-o lingura de ulei.
   
2. O lasam foarte putin cat sa se inmoaie apoi o lasam putin sa se raceasca.
   
3. Punem orezul putin fiert (2-3 clocote), carnea, oul si lingura de pasta,sare,boia,piper.
   
4. Amestecam compozitia bine si ne apucam de pregatirea legumelor.
   
5. Dovlecelul spalat bine il taiem pe jumatate, apoi cu ajutorul unei lingurite ii scoatem mijlocul.
   
6. Ardeiul gras il spalam, ii decupam in jurul coditei cu un cutit bine ascutit( impingem apoi cotorul in interior, apoi il indepartam cu tot cu seminte).
    7. Procedam la fel si cu rosile.
    8. Cand legumele sunt curatate le umplem cu compozitia de carne si ii presaram cu putina faina.
    9. Punem legumele in vas si ii acoperim cu apa.
   10. Bagam vasul la cuptor si ii lasam la fiert.
   11. Cand sunt aproape gata adaugam lingura ramasa de pasta de rosii.
   12. Lasam sa dea cateva clocote iar la final adaugam patrunjelul tocat marunt.

Sfaturi:
    - Cine doreste un sos mai gros, poate adauga la pasul 11 ( pe langa lingura de pasta de rosii) si un sos de faina format astfel : luam putina zeama din vasul cu ardei, o lasam sa se raceasca putin apoi dizolvam in ea o lingura de faina. Acest sos il punem in vas si continuam fierberea.

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri cu carne sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Ardei, rosii si dovlecei umpluti Ardei, rosii si dovlecei umpluti Ardei, rosii si dovlecei umpluti
Ardei, rosii si dovlecei umpluti Ardei, rosii si dovlecei umpluti Ardei, rosii si dovlecei umpluti
Ardei, rosii si dovlecei umpluti Ardei, rosii si dovlecei umpluti Ardei, rosii si dovlecei umpluti
Ardei, rosii si dovlecei umpluti Ardei, rosii si dovlecei umpluti Ardei, rosii si dovlecei umpluti
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





dana 10-06-2011 13:26
de nota 20 cu +

antonela 06-09-2012 10:00
arata extraordinar si cred ca e foarte gustoasa, chiar ma bag la preparat

zamfir corina 29-07-2013 23:16
foarte frumos

Aurelian Stavru HRONI 07-05-2014 09:26
Imi pare rau ca v-am descoperit asa de tarziu...sunteti fantastici , jur ca nu o sa mai cumpar in viata mea nici o carte de bucate desi am in biblioteca mea peste 100 de carti in limba romana sau in germana.A-si dori daca se poate sa-mi trimite-ti, pentru inceput , mancarica din carne de pasare cu sos de capere(am vazut-o dar din pacate am pirdut-o la fel de repede si nu pot momentan sa o regasesc )...multumesc

loader