|
|
Aripioare cu sos
Timp de preparare (mancare cu carne): 30 minute (complexitate medie)
Ingrediente:(Pentru reteta Aripioare cu sos)
- 8 aripioare de pui
- 3 catei usturoi
- 1 lingura miere
- 3 linguri ketchup
- 1 lingura otet balsamic (de mere)
- 2 linguri zeama de lamaie
- boia de ardei dulce
- sare
- piper
|
|
|
Mod de preparare : aripioare cu sos
1. Spalam aripioarele de pui si le stergem cu un servetel de bucatarie. 2. Le condimentam cu sare si piper. 3. Punem aripioarele la prajit circa 20 de minute (pana se rumenesc bine), avand grija sa le intoarcem pe ambele parti. 4. In timp ce aripioarele se prajesc, preparam sosul. 5. Curatam usturoiul si il pisam. 6. Usturoiul pisat il amestecam cu miere, ketchup, zeama de lamaie, boiaua de arde, sare si piper dupa gust. 7. Cand aripioarele sunt aproape gata, turnam sosul preparat incercand sa acoperim toate aripioarele. 8. Se mai lasa pe foc cam 2-3 minute, pana se leaga bine sosul. Sfaturi: - Se poate servi cu garnitura de cartofi gratinati. Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri cu carne sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
|
|
|
|
|
|
|
|