Biscuiti cu unt
Ultimele retete cu poze
Prajitura cu crema de frisca
 Prajitura cu crema de frisca 
Carnati la cuptor in aluat de clatite
 Carnati la cuptor in aluat de clatite 
Salata vegetariana Southwestern
 Salata vegetariana Southwestern 
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Pagina:1

Biscuiti cu unt

Timp de preparare:
60 minute (30-35 bucati, complexitate redusa)

Ingrediente:

(Pentru reteta Biscuiti cu unt)

  • 175 g unt
  • 90 g zahar brun pudra
  • 250 g faina
  • zahar brun cristale
  • coaja de lamaie, portocala (optional)
Biscuiti cu unt

Mod de preparare : biscuiti cu unt

    1. Intr-un bol batem zaharul cu untul apoi adaugam faina, coaja de lamaine/portocala si amestecam cu mainile pana obtinem un aluat omogen.
   
2. Intindem aluatul sub forma de cilindru subtire( lungimea in jur de 30 cm) apoi il aplatizam putin pentru a obtine o forma dreptunghiulara.
   
3. Presaram zahar cristale pe masa de lucru apoi dati aluatul prin zahar.
   
4. Inveliti aluatul intr-o folie de plastic sau de aluminiu si bagati-l la frigider pentru 30 minute.
   
5. Dupa ce s-au scrus cele 30 minute, scoate-ti aluatul si taiatil ci bucati de 1 cm grosime.
   
6. Pune-ti biscuitii intr-o tava, pe hartie de copt, si bagati-i in cuptorul incins la 160 g C( treapta 5 la gaz) pentru 15-20 minute.

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Biscuiti cu unt Biscuiti cu unt Biscuiti cu unt
Biscuiti cu unt Biscuiti cu unt Biscuiti cu unt
Biscuiti cu unt Biscuiti cu unt Biscuiti cu unt
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





loader