Bulion de zarzavat
Ultimele retete cu poze
Prajitura cu crema de frisca
 Prajitura cu crema de frisca 
Carnati la cuptor in aluat de clatite
 Carnati la cuptor in aluat de clatite 
Salata vegetariana Southwestern
 Salata vegetariana Southwestern 
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Pagina:1

Bulion de zarzavat

Timp de preparare:
270 minute (complexitate medie)

Ingrediente:

  • zarzavat galben (morcovii, gulii) 150 g
  • cartofi 100 g
  • leguminoase verzi (mazare, fasole verde) 20 g
  • sare 3 g
  • apa 2 litri
Bulion de zarzavat

Mod de preparare : bulion de zarzavat

    1. Se curata zarzavaturile, se taie bucati mai mari, iar mazarea se spala.
    2. Se acopera totul cu 2 litri de apa rece si se fierbe 4 ore, acoperit, pana raman 500-600 ml.
    3. Bulionul se strecoara si, in lichidul obtinut, se adauga sarea, dupa care se mai fierbe inca odata.
    4. In acest bulion se pot adauga fainoase (gris, taitei) 15 g, puse in ploaie si care se fierb cam 10 minute.

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





loader