Cartofi natur
Ultimele retete cu poze
Pasca cu iaurt
 Pasca cu iaurt 
Placinta cu iaurt
 Placinta cu iaurt 
Chec cu banane
 Chec cu banane 
Salata de cartofi cu macrou afumat
 Salata de cartofi cu macrou afumat 
Papricas de pui cu galuste
 Papricas de pui cu galuste 
Pulpe de pui la cuptor, cu iaurt
 Pulpe de pui la cuptor, cu iaurt 
Gulas cu carne de porc
 Gulas cu carne de porc 
Ciuperci umplute, delicioase
 Ciuperci umplute, delicioase 
Cheesecake cu lamaie
 Cheesecake cu lamaie 
Sarmalute in foi de varza
 Sarmalute in foi de varza 
Salata de gulii cu pui
 Salata de gulii cu pui 
Pagina:1

Cartofi natur

Timp de preparare (garnituri):
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:

(Pentru reteta Cartofi natur)

  • 1 kg cartofi albi
  • cateva cubulete de unt
  • 2 lingurite de sare pentru fiert
  • ulei de masline
  • sare si piper
  • patrunjel
Cartofi natur

Mod de preparare : cartofi natur

    1. Curatam cartofii, ii spalam bine si ii taiem cubulete.
   
2. Punem cartofii la fiert in multa apa cu sare pentru aproximativ 20 minute.
   
3. Cartofii nu trebuie fierti foarte mult pentru ca se pot sfarama, de obicei se incearca cu o furculita pentru a se vedea daca sunt gata.
   
4. Cartofii fierbinti ii punem intr-un bol si ii asezonam cu sare si piper.
   
5. Stropim cartofii cu ulei de masline si adaugam cateva cubulete de unt( de preferat ar fi sa nu amestecam cartofii pentru ca se pot sfarama. Scuturati bolul astfel incat aromele sa se amestece singure).
    6. La final, adaugam patrunjelul tocat marunt.
   
6. Cartofii natur se servesc calzi.

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de garnituri sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Cartofi natur Cartofi natur Cartofi natur
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





alexandra 03-01-2012 22:08
mie una mi-a placut dar ca sa aiba gust trebuie mai multa sare piper mai putin ca s-ar putea sa va arda stomacul

loader