Cartofi natur
Ultimele retete cu poze
Salata de varza rosie cu bacon
 Salata de varza rosie cu bacon 
Prajitura cu nuca si mascarpone
 Prajitura cu nuca si mascarpone 
Pui sote usturoiat
 Pui sote usturoiat 
Pizza Chicago
 Pizza Chicago 
Biscuiti scotieni (Shortbread)
 Biscuiti scotieni (Shortbread) 
Cheesecake rapid cu nutella
 Cheesecake rapid cu nutella 
Muschi de porc in crusta de piper cu sos de smantana
 Muschi de porc in crusta de piper cu sos de smantana 
Chec cu cacao si visine
 Chec cu cacao si visine 
Pasca cu iaurt
 Pasca cu iaurt 
Placinta cu iaurt
 Placinta cu iaurt 
Chec cu banane
 Chec cu banane 
Pagina:1

Cartofi natur

Timp de preparare (garnituri):
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:

(Pentru reteta Cartofi natur)

  • 1 kg cartofi albi
  • cateva cubulete de unt
  • 2 lingurite de sare pentru fiert
  • ulei de masline
  • sare si piper
  • patrunjel
Cartofi natur

Mod de preparare : cartofi natur

    1. Curatam cartofii, ii spalam bine si ii taiem cubulete.
   
2. Punem cartofii la fiert in multa apa cu sare pentru aproximativ 20 minute.
   
3. Cartofii nu trebuie fierti foarte mult pentru ca se pot sfarama, de obicei se incearca cu o furculita pentru a se vedea daca sunt gata.
   
4. Cartofii fierbinti ii punem intr-un bol si ii asezonam cu sare si piper.
   
5. Stropim cartofii cu ulei de masline si adaugam cateva cubulete de unt( de preferat ar fi sa nu amestecam cartofii pentru ca se pot sfarama. Scuturati bolul astfel incat aromele sa se amestece singure).
    6. La final, adaugam patrunjelul tocat marunt.
   
6. Cartofii natur se servesc calzi.

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de garnituri sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Cartofi natur Cartofi natur Cartofi natur
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





alexandra 03-01-2012 22:08
mie una mi-a placut dar ca sa aiba gust trebuie mai multa sare piper mai putin ca s-ar putea sa va arda stomacul

loader