Cartofi natur
Ultimele retete cu poze
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Paste cu bacon si sos picant de rosii
 Paste cu bacon si sos picant de rosii 
Quiche( tarta) cu brocoli si ciuperci
 Quiche( tarta) cu brocoli si ciuperci 
Biscotti cu migdale
 Biscotti cu migdale 
Pagina:1

Cartofi natur

Timp de preparare (garnituri):
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:

(Pentru reteta Cartofi natur)

  • 1 kg cartofi albi
  • cateva cubulete de unt
  • 2 lingurite de sare pentru fiert
  • ulei de masline
  • sare si piper
  • patrunjel
Cartofi natur

Mod de preparare : cartofi natur

    1. Curatam cartofii, ii spalam bine si ii taiem cubulete.
   
2. Punem cartofii la fiert in multa apa cu sare pentru aproximativ 20 minute.
   
3. Cartofii nu trebuie fierti foarte mult pentru ca se pot sfarama, de obicei se incearca cu o furculita pentru a se vedea daca sunt gata.
   
4. Cartofii fierbinti ii punem intr-un bol si ii asezonam cu sare si piper.
   
5. Stropim cartofii cu ulei de masline si adaugam cateva cubulete de unt( de preferat ar fi sa nu amestecam cartofii pentru ca se pot sfarama. Scuturati bolul astfel incat aromele sa se amestece singure).
    6. La final, adaugam patrunjelul tocat marunt.
   
6. Cartofii natur se servesc calzi.

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de garnituri sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Cartofi natur Cartofi natur Cartofi natur
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





alexandra 03-01-2012 22:08
mie una mi-a placut dar ca sa aiba gust trebuie mai multa sare piper mai putin ca s-ar putea sa va arda stomacul

loader