|
|
Ciorba cu galuste de post
Timp de preparare: 60 minute (complexitate medie)
Ingrediente:(Pentru reteta Ciorba cu galuste de post)
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- telina
- 1 pastarnac
- 1 ardei gras
- sare
- piper
- bors dupa gust
- patrunjel verde
Aluat galuste:
- 300 g ceapa
- 1 lingura boia de ardei dulce
- 30 g faina
- 30 g gris
- 2 linguri apa
|
|
|
Mod de preparare : ciorba cu galuste de post
1. Ceapa, morcovul, telina si pastarnacul tocate marunt le punem la inabusit intr-o oala in care am adaugat 2 linguri de ulei si putina apa. 2. Dupa ce s-au inmuiat adaugam 1 litru de apa, sare si lasam sa fiarba la foc potrivit pana ce pregatit compozitia pentru galuste. 3. Calim ceapa intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei apoi dupa ce s-a rumenit putin o punem intr-un vas si o mixam pana obtinem o pasta. 4. Peste pasta de ceapa adaugam apa,boia, faina si gris. 5. Amestecam bine pentru a obtine o pasta bine legata care, atunci cand o adaugam, cu lingurita in ciorba, sa nu se desfaca. 6. Cand galustele sunt aproape fierte, adaugam borsul si mai lasam sa dea cateva clocote, sara si piperam( daca mai e cazul) apoi oprim focul si adaugam patrunjelul tocat marunt.
Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare ! |
|
|
|
|
|
|
|