|
|
Ciulama de ciuperci
Timp de preparare (mancare cu legume): 40 minute (complexitate medie)
Ingrediente:
(Pentru reteta Ciulama de ciuperci)
- 1kg ciuperci
- 3 linguri ulei
- 600 ml lapte
- 5 linguri faina
- sare
|
|
|
Mod de preparare : ciulama de ciuperci
1. Curatam ciupercile si le punem la fiert intr-o oala in care am pus apa si sare. 2. Dupa ce ciupercile au fiert 2-3 minute, le scoatem din oala si le punem la scurs. 3. Intr-o oala, in care am adaugat putin ulei, punem ciupercile taiate (cubulete, sferturi) si le calim 4-5 minute. 4. Cat timp ciupercile se calesc, preparam un sos din lapte amestecat cu cele 5 linguri de faina. 5. Cand ciupercile sunt gata adaugam sosul de lapte si mai lasam la fiert 15-20 minute amestecand continuu (pentru a nu se prinde faina). 6. La final saram ciulamaua dupa gust si o putem servi cu mamaliguta.
Sfaturi: - Reteta pentru mamaliguta o gasiti aici
Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri cu legume sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare ! |
|
|
|
|
|
|
|