|
|
Ciuperci la cuptor cu lapte si ou
Timp de preparare (mancare cu legume): 60 minute (complexitate medie)
Ingrediente:(Pentru reteta Ciuperci la cuptor cu lapte si ou)
- 1/2 kg ciuperci champignon
- 400 ml lapte
- 100 g smantana
- 2 oua
- sare
- piper
- marar uscat
- patrunjel uscat
|
|
|
Mod de preparare : ciuperci la cuptor cu lapte si ou
1. Curatam ciupercile de coaja/piele le rupem piciorusele, curtam si "evantaiul" din interior si le spalam cu apa rece. 2. Ungem o tava cu unt topit, punem ciupercutele cu gura in jos (eu am taiat una feliute), batem ouale spuma, adaugam laptele, smantana si turnam pe deasupra ciupercutelor. 3. Presaram pe deasupra mararul si patrunjelul uscat, sarea si piperul. 4. Bagam tava la cuptor si o acoperim cu o folie de aluminiu 15 minute, apoi indepartam folia si lasam lichidul din vas sa scada. 5. Cand devin rumene si lichidul din tava s-a evaporat in cea mai mare parte, ciupercile sunt gata. Sfaturi: - Le servim fierbinti cu garnitura sau fel principal.
Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri cu legume sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
|
|
|
|
|
|
|
|