Ciuperci umplute cu legume
Ultimele retete cu poze
Prajitura cu crema de frisca
 Prajitura cu crema de frisca 
Carnati la cuptor in aluat de clatite
 Carnati la cuptor in aluat de clatite 
Salata vegetariana Southwestern
 Salata vegetariana Southwestern 
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Pagina:1

Ciuperci umplute cu legume

Timp de preparare (mancare cu legume):
45 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:

(Pentru reteta Ciuperci umplute cu legume)

  • 7 ciuperci
  • 100 g carne tocata
  • 30 g telina
  • 1 ardei gras, verde
  • o jumate de ceapa
  • 1 ou
  • ulei

Ciuperci umplute cu legume


Mod de preparare : ciuperci umplute cu legume

    1. Calim ceapa in putin ulei, dupa care punem carnea tocata fara a adauga apa deoarece carnea lasa suficienta apa.
    2. Lasam sa se faca bine carnea, apoi punem legumele (daca legumele sunt proaspete adaugam putina apa) si condimentam dupa gust.
    3. Cand toate legumele sunt calite luam de pe foc si lasam amestecul sa se raceasca.
    4. Adaugam oul.
    5. Dupa ce am amestecat toate legumele cu oul umplem ciupercutele, curatate in prealabil, si le punem in tava.
    6. Bagam tava la cuptor pentru aproximativ 30-35 minute.


Sfaturi:

    - Putem pune piure de cartofi langa sau depinde de preferinte.

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri cu legume sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare ! 

Ciuperci umplute cu legume Ciuperci umplute cu legume Ciuperci umplute cu legume
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





atalya lili, israel 02-09-2012 18:13
f.interesant, estetic si consistent. Se poate folosi un pic de ulei de masline si carne tocata de pui. E doar o idee. Imi plac retetele tale.

bucatareasa.ro 02-09-2012 20:54
Si mie imi place ideea ta, in mod sigur reteta va iesi la fel de gustoasa

loader