|
|
Clatite cu ficatei de pasare
Timp de preparare (aperitiv): 35 minute (3 portii, complexitate redusa)
Ingrediente:
Pentru clatite:
- 3 oua
- 150 g faina
- 250 ml lapte
- 1 varf de cutit cimbru
- 1 varf de cutit sare
- ulei pentru uns tigaia
Pentru umplutura:
- 500 g ficatei pasare
- 2 linguri ulei
- 20 g unt (la temperatura camerei)
- 1 lingura mustar
- 1 lingura ketchup
- sare
- piper
|
 |
|
Mod de preparare : clatite cu ficatei de pasare
Pentru umplutura:
1. Prima oara pregatim umplutura astfel: spalam ficateii si ii inabusim in ulei cu putina apa, apoi ii lasam la racit si ii taiem in cubulete. 2. Frecam untul spuma, adaugam mustarul si ketchupul, apoi ficateii si saram, piperam compozitia dupa gust.
Pentru clatite:
1. Batem ouale cu sarea si cimbrul, adaugam faina, apoi laptele treptat. 2. Coacem clatitele in tigaia incinsa, unsa cu putin ulei (mi-au iesit 6 clatite). 3. La final, intindem umplutura pe clatitele caldute si le rulam. Sfaturi: - Decoram clatitele astfel umplute cu feliute de gogosar sau cu rondele de castraveti murati.
Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de aperitive sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
|
|
|
|
|
|
|
|