Ultimele retete cu poze
Prajitura cu crema de frisca
 Prajitura cu crema de frisca 
Carnati la cuptor in aluat de clatite
 Carnati la cuptor in aluat de clatite 
Salata vegetariana Southwestern
 Salata vegetariana Southwestern 
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Pagina:1

Condimente

Condimentele sunt ingrediente care se adauga diverselor preparate culinare pentru a le oferi un gust placut, apetisant. Prin aromele pe care le contin stimuleaza apetitul si excita secretiile digestive. Condimentele se clasifica in acide (otet, sare de lamaie), picante (piperul, boiaua, mustarul, caperele), aliacee (usturoiul, ceapa verde, prazul, hreanul), aromate (mararul, patrunjelul, leusteanul, coriandrul, chimenul,etc), saline (sarea de bucatarie).In articolele care vor urma, vom afla cate ceva din secretele fiecarui condiment deoarece ele nu doar imbunatatesc gustul preparatelor culinare dar si ajuta la o gama larga de afectiuni ale organismului atunci cand sunt folosite cu moderatie.
Pagina:
1
Pagina:
1
loader