|
|
Frigarui de porc, pui si legume
Timp de preparare (mancaruri cu carne): 40 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:(Pentru reteta Frigarui de porc, pui si legume)
- carne (porc si piept de pui)
- ardei gras (rosu si galben)
- ceapa
- rosii
- maghiran
- ulei
- zeama de lamaie
- sare
- piper
- maghiran
|
|
|
Mod de preparare : frigarui de porc, pui si legume
1. Curatam carnea de pielite, o spalam, o scurgem de apa apoi o stergem cu un servetel. 2. Taiem carnea in bucatele si o punem intr-un castron impreuna cu 2 linguri de ulei si putina sare de lamaie, apoi presaram maghiran, sare si piper dupa gust. 3. Amestecam bine, apoi spalam rosiile si le taiem sferturi. 4. Curatam ardeiul gras de cotor si de seminte, il spalam si il taiem in bucatele. 5. Ceapa o curatam, o spalam, o taiem in 4, apoi o desfacem in foi. 6. Punem pe betele de frigarui, alternativ, bucatele de carne, ardei, ceapa si rosii. 7. Punem frigaruile astfel formate pe gratarul incins si le frigem pana se rumenesc pe toate partile.
Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri cu carne sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare ! |
|
|
|
|
|
|
|