Friptura de porc picanta
Ultimele retete cu poze
Prajitura cu crema de frisca
 Prajitura cu crema de frisca 
Carnati la cuptor in aluat de clatite
 Carnati la cuptor in aluat de clatite 
Salata vegetariana Southwestern
 Salata vegetariana Southwestern 
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Pagina:1

Friptura de porc picanta

Timp de preparare (friptura):
20 minute (2 portii, complexitate redusa)

Ingrediente:

(Pentru reteta Friptura de porc picanta)

  • 200g carne porc
  • zeama de la 1/2 portocala
  • 1 lingura ulei
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingura boia dulce
  • 1/2 lingurita oragano
  • 1/4 lingurita scortisoara
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita chilli

Friptura de porc picanta

Mod de preparare : friptura de porc picanta

    1. Taiem carnea de porc felii apoi o batem putin (folosim o folie,pentru a nu ii rupe fibra).
   
2. Facem un sos din boia dulce, chilli, scortisoara, oregano,usturoiul pisat, zeama de lamaie, uleiul, sarea si piperul.
   
3. Dam carnea prin acest sos, apoi o punem pe gratarul incins.
   

Sfaturi:
    - Friptura aceasta am servit-o alaturi de o salata ( salata de morcovi).

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de fripturi sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Friptura de porc picanta Friptura de porc picanta Friptura de porc picanta
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





bucatareasa.ro 16-02-2011 14:07
Salata de morcovi o gasiti aici

Oana 16-02-2011 23:29
Parca as manca si eu o friptura acum, dar carnea din comert nu prea mai e sanatoasa in zilele noastre...

Anonim 17-02-2011 00:06
Eu o sa fac salata mai intai

Anonim 18-02-2011 05:58
savuroasa! sosul ii da un gust deosebit!

daniela 05-01-2012 12:00
foarte bun dar eu fac un sos din rosi sau bulion si iese la fel de buna

loader