Gem de capsuni
Ultimele retete cu poze
Prajitura cu crema de frisca
 Prajitura cu crema de frisca 
Carnati la cuptor in aluat de clatite
 Carnati la cuptor in aluat de clatite 
Salata vegetariana Southwestern
 Salata vegetariana Southwestern 
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Pagina:1

Gem de capsuni

Timp de preparare (gemuri):
100 minute (complexitate medie)

Ingrediente:

(Pentru reteta Gem de capsuni)

  • 1,5 kg capsuni
  • 600 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
Gem de capsuni

Mod de preparare : gem de capsuni

    1. Spalam capsunile,le rupem coditele si le punem intr-un bol si adaugam zaharul peste ele.
   
2. Le lasam de seara pana dimineata la macerat pentru a-si lasa zeama.
   
3. Punem capsunile pe foc, intr-un vas.
   
4. Adaugam zaharul vanilat si lasam gemul sa fiarba la foc potrivit.
   
5. Gemul este gata cand nu mai are spuma deasupra.
   
6. Spalam borcanele bine si le bagam la cuptor pentru a le steriliza( le lasam cateva minute la cuptor).
    7. Punem gemul fierbinte in borcanele caldute.
    8. Infilatam borcanele si le pregatim dunst-ul uscat( dunst uscat inseamna ca se pun borcanele cu dulceata intre paturi, 1-2 zile, pana ce borcanele se racesc complet).
    9. Punem o patura pe jos pe care punem borcanele, apoi le impaturim bine.
   10. Le lasam o zi-doua pana cand borcanele sunt reci complet.

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de gemuri sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Gem de capsuni Gem de capsuni Gem de capsuni
Gem de capsuni Gem de capsuni Gem de capsuni
Retete asemanatoare
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





loader