|
|
Macrou marinat in sos de rosii
Timp de preparare (mancare cu peste): 150 minute (3-4 portii, complexitate medie)
Ingrediente:(Pentru reteta Macrou marinat in sos de rosii)
- 1 kg peste macrou
- 1-2 foi dafin
- cateva boabe piper
- 30 ml ulei
- 40 ml otet
- 140 g pasta de rosii
- sare
|
|
|
Mod de preparare : macrou marinat in sos de rosii
1. Spalam pestele, ii taiem capul si il curatam de maruntaie. 2. Il taiem bucatele apoi il punem intr-o oala. 3. Adaugam uleiul, otetul, sarea, boabele de piper ( chiar si putin piper macinat) si foile de dafin. 4. Pasta de rosii o dizolvam cu apa si o adaugam peste pestele din oala. 5. Acest sos trebuie sa acopere in intregime pestele. 6. Punem oala la fiert (acoperita cu un capac) la foc mic timp de 150 minute.
Sfaturi: - Nu ridicam capacul in timpul fierberii, decat dupa ce s-au scurs cele 150 minute. Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancare cu peste sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare ! |
|
|
|
|
|
|
|