Medalioane din carne de pasare
Ultimele retete cu poze
Prajitura cu crema de frisca
 Prajitura cu crema de frisca 
Carnati la cuptor in aluat de clatite
 Carnati la cuptor in aluat de clatite 
Salata vegetariana Southwestern
 Salata vegetariana Southwestern 
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Pagina:1

Medalioane din carne de pasare

Timp de preparare:
40 minute (3 portii,complexitate redusa)

Ingrediente:

(Pentru reteta Medalioane din carne de pasare)

  • 350 g carne de pasare tocata
  • 1 galbenus
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 4 linguri pesmet
  • faina
  • ulei (pentru prajit)
Medalioane din carne de pasare

Mod de preparare : medalioane din carne de pasare

    1. Carnea de pasare o amestecam cu galbenusul de ou, pesmet, smantana si sare, piper, busuioc dupa gust.
   
2. Omogenizam compozitia apoi facem medalioane rotunde, cu o grosime de 1-2 cm pe care le vom da prin faina.
   
3. Punem medalioanele din carne de pasare in uleiul incins si le vom rumeni pe ambele parti.
   
4. Se servesc caldute alaturi de o salata.
   

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Medalioane din carne de pasare Medalioane din carne de pasare Medalioane din carne de pasare
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





dany 25-10-2012 23:30
par destul de gustoase dar greu de fakut

loader