Ou in bulgaras de carne
Ultimele retete cu poze
Prajitura cu crema de frisca
 Prajitura cu crema de frisca 
Carnati la cuptor in aluat de clatite
 Carnati la cuptor in aluat de clatite 
Salata vegetariana Southwestern
 Salata vegetariana Southwestern 
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Pagina:1

Ou in bulgaras de carne

Timp de preparare (mancare cu carne):
40 minute (complexitate medie)

Ingrediente:

(Pentru reteta Ou in bulgaras de carne)

  • 5 oua
  • 5 snitele
  • condimente dupa gust

Ou in bulgaras de carne

Mod de preparare : ou in bulgaras de carne

    1. Se fierb ouale tari.
    2. Carnea se bate bine ca pentru snitele.
    3. Se condimenteaza pe fiecare parte, dupa gust.
    4. Se pune in fiecare snitel cate un ou, se infasoara bine si se leaga cu ata (atentie sa lasati un capat mai mari pentru a se desface mai usor).
    5. Se prajesc in ulei.
    6. Cand se racesc se desface ata, se taie pe jumatate si se servesc calde sau reci cu garnitura si muraturi.

    Sfaturi:
    -
Se poate servi cu garnitura de cartofi la cuptor cu iaurt, iar reteta o puteti gasi aici.

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri cu carne sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Ou in bulgaras de carne Ou in bulgaras de carne Ou in bulgaras de carne
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





zavoranu oana 11-04-2011 01:00
Sunt delicioase dar cred ca se si pune celulita dar cred ca o dat merita sa gust am sa incerc la restaurant o portie.

razvan 21-02-2012 18:38
bun

Sorin 19-05-2012 19:19
Am incercat reteta si mi-a placut.

loader