|
|
Ou in bulgaras de carne
Timp de preparare (mancare cu carne): 40 minute (complexitate medie)
Ingrediente:(Pentru reteta Ou in bulgaras de carne)
- 5 oua
- 5 snitele
- condimente dupa gust
|
|
|
Mod de preparare : ou in bulgaras de carne
1. Se fierb ouale tari. 2. Carnea se bate bine ca pentru snitele. 3. Se condimenteaza pe fiecare parte, dupa gust. 4. Se pune in fiecare snitel cate un ou, se infasoara bine si se leaga cu ata (atentie sa lasati un capat mai mari pentru a se desface mai usor). 5. Se prajesc in ulei. 6. Cand se racesc se desface ata, se taie pe jumatate si se servesc calde sau reci cu garnitura si muraturi.
Sfaturi: - Se poate servi cu garnitura de cartofi la cuptor cu iaurt, iar reteta o puteti gasi aici.
Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri cu carne sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare ! |
|
|
|
|
|
|
|