Oua de Paste
Ultimele retete cu poze
Prajitura cu crema de frisca
 Prajitura cu crema de frisca 
Carnati la cuptor in aluat de clatite
 Carnati la cuptor in aluat de clatite 
Salata vegetariana Southwestern
 Salata vegetariana Southwestern 
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Pagina:1

Oua de Paste

Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:

  • oua
  • vopsea
  • ciorap dama
  • ata de papiota
  • frunze (patrunjel, marar, petale de flori, etc)
Oua de Paste

Mod de preparare :

    1. Spalam bine ouale cu apa si detergent de vase (degresarea aceasta este necesara deoarece ouale pot fi acoperite de mizerie sau un strat subtire de grasimi si astfel vopseaua nu se va mai prinde uniform pe suprafata oului).
    2. Dupa ce am spalat ouale, le punem la fiert in apa rece iar cand sunt fierte, le scoatem din vas.
    3. Cand inca sunt fierbinti, luam o frunza, o udam bine si o fixam cat mai bine cu fata pe ou.
    4. Infasuram oul intr-o bucata de ciorap de dama pe care o intindem la maxim pe ou, apoi rasucim si legam bine oul cu ata (pentru ca frunza sa ramana fixa pe ou in timpul vopsirii).
    5. Cu ajutorul unei linguri scufundam ouale in vopsea pentru aproximativ 2 minute (vopseaua o preparam conform instructiunilor de pe plic).
    6. Scoatem ouale si le lasam sa se usuce, apoi pentru a le da luciu,le ungem pentru cu un servetel inmuiat in ulei.
    7. Ouale se ung cat sunt inca fierbinti pentru ca uleiul sa le intre in coja, reusind astfel sa isi pastreze o culoare vie.

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Oua de Paste Oua de Paste Oua de Paste
Oua de Paste Oua de Paste Oua de Paste
Oua de Paste Oua de Paste Oua de Paste
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





LARISA 14-04-2012 21:25
Imi place foarte mult dar sunt foarte migaloase, ceva mai rapid

dea x 09-12-2012 18:06
e reteta buna si grozava

loader