Pasca cu branza dulce de vaci
Ultimele retete cu poze
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Paste cu bacon si sos picant de rosii
 Paste cu bacon si sos picant de rosii 
Quiche( tarta) cu brocoli si ciuperci
 Quiche( tarta) cu brocoli si ciuperci 
Biscotti cu migdale
 Biscotti cu migdale 
Salata de varza rosie cu bacon
 Salata de varza rosie cu bacon 
Pagina:1

Pasca cu branza dulce de vaci

Timp de preparare (dulciuri):
60 minute (complexitate medie)

Ingrediente:

(Pentru reteta Pasca cu branza dulce de vaci)

  • 500 g faina
  • 3 oua
  • 125 g zahar
  • 100 g unt
  • 4 linguri de ulei
  • 250 ml lapte
  • 50 g drojdie
  • esente si mirosuri

    Umplutura :
  • 500 g branza dulce de vaci
  • 50 g unt moale
  • 2 galbenusuri
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • 200 g zahar pudra
  • 1 lingura de gris
  • 2 linguri de faina
  • stafide
  • 3 linguri de smantana

Pasca cu branza dulce de vaci

Mod de preparare : pasca cu branza dulce de vaci

    1. Pentru aluat se inmoaie drojdia in putin lapte caldut si un praf de sare .
    2. Se oparesc 3-4 linguri de faina cu 4-5 linguri de lapte clocotit si se lasa sa se raceasca.
    3. Cand este rece se amesteca cu drojdia si se pune la dospit.
    4. Intre timp restul de lapte se incalzeste, se adauga zaharul, mirosurile, ouale batute bine si uleiul.
    5. Cand drojdia s-a dospit se pune in faina, se dauga laptele si se incepe framantatul.
    6. Pentru a framanta mai usor se topeste untul si, in timp ce framantam, se stopesc mainile cu unt, pana se termina untul.
    7. Se lasa la dospit cam 40 de minute (la caldura).
    8. Pentru umplutura se amesteca branza cu untul moale, galbenusurile, sarea, zaharul vanilat, coaja de lamaie, zaharul pudra, grisul, faina, smantana si stafidele.
    9. Cand aluatul s-a dospit se ia o bucata mai mica din care se face o impletitura cat forma rotunda in care se coace pasca.
    10.Se pune aluatul in forma, pe margini se pune impletitura si se mai lasa la dospit timp de 40-50 de minute.
    11.Cand este gata se adauga in mijloc umplutura, se unge cu ou si se da la cuptor, la foc potrivit, aproximativ o ora.

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de dulciuri sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Pasca cu branza dulce de vaci Pasca cu branza dulce de vaci Pasca cu branza dulce de vaci
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





anisoara petronela 28 de ani 19-06-2011 16:47
foarte buna reteta

Anonim 15-02-2012 20:05
aceasta reteta este foarte buna si eu fac pasca si imi iese foarte buna dar trebuie sa tinem cont si de faina, trebuie sa fie de calitate, la fel si celelalte ingrediente. SUCCES MAI DEPARTE

bucatareasa.ro 15-02-2012 22:39
Multumesc

paula 01-04-2012 16:44


Lexy 13-04-2012 15:51
retete si mirosuri????

loader