Pasta de creier
Ultimele retete cu poze
Prajitura cu crema de frisca
 Prajitura cu crema de frisca 
Carnati la cuptor in aluat de clatite
 Carnati la cuptor in aluat de clatite 
Salata vegetariana Southwestern
 Salata vegetariana Southwestern 
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Pagina:1

Pasta de creier

Timp de preparare:
70 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:

     • 500 g creier de porc sau de vita
     • 100 g unt sau margarina moale
     • ceapa verde
     • zeama de lamaie
     • sare , piper, oregano
Pasta de creier

Mod de preparare : pasta de creier

    1. Creierul se spala si se curata foarte bine de pielite si grasime si se pune la fiert in apa cu sare.
    2. Cand este fiert se scurge bine si se mixeaza impreuna cu ceapa verde tocata si cu untul moale.
    3. Se adauga zeama de lamaie, sare , piper, oregano ( sau alte condimente- dupa gust).
    4. Se orneaza dupa preferinta fiecaruia.
   

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de aperitive bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Pasta de creier Pasta de creier Pasta de creier
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





daniela 29-03-2012 18:54
Sa-mi spuneti si mie cum a iesit ca mie imi e frica sa incerc

bucatareasa.ro 29-03-2012 19:00
Mie mi-a placut...daca nu esti sigura ca acest preparat e pe gustul tau, incearca sa il faci folosind cantitati mai mici. Poti face reteta la jumatate(sau la sfert) astfel daca iti va placea poti sa mai repeti reteta iar in caz contrar nu risipesti o cantitate mare de ingrediente

carmen 07-05-2012 16:21
imi place foarte mult

Valentina 28-01-2016 19:06
Multumesc foarte mult ptr reteta Dumneavoastra. Am inncercat si eu si mi-a iesit foarte gustos.

loader