|
|
Paste cu sos de smantana si branza
Timp de preparare (paste): 15 minute (4 portii, complexitate redusa)
Ingrediente:(Pentru reteta Paste cu sos de smantana si branza)
- 400 g paste scurte (eu am folosit penne)
- 200 g branza de burduf
- 1 ou
- 350 g smantana
- 50 g unt
- marar
- piper
- nucsoara
|
|
|
Mod de preparare : paste cu sos de smantana si branza
1. Firbem pastele al dente conform instructiunilor de pe plic. 2. Intr-un bol amestecam smantana, oul, branza rasa (sau maruntita). 3. Adaugam piperul si foarte putina nucsoara. 4. Cand pastele sunt gata le scurgem bine apoi le adaugam intr-o tigaie in care am topit untul. 5. Turnam deasupra sosul de smantana si branza si lasam pe foc 3-4 minute (trebuie sa obtinem un sos grosut). 6. La final adaugam mararul tocat marunt si servim pastele fierbinti.
Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de paste sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare ! |
|
|
|
|
|
|
|