|
|
Peste la cuptor
Timp de preparare (mancare cu peste): 45 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:(Pentru reteta Peste la cuptor)
- 1 kg peste
- 4 linguri ulei de masline
- 2 morcovi
- 600 g ceapa
- 1 ardei gras
- 2 linguri pasta de rosii
- 1 foaie dafin
- 4-5 catei de usturoi
- 250 ml vin alb
- piper boabe
|
|
|
Mod de preparare : peste la cuptor
1. Spalam pestele si il taiem. 2. Il punem intr-o tava si adaugam ceapa taiata feliute subtiri, morcovul taiat rondele si sotat putin separat, ardeiul gras tocat marunt. 3. Adaugam uleiul de masline, vinul alb, piperul boabe si putina apa. 4. Acoperim tava cu staniol si bagam la cuptor aproximativ 35-40 minute. 5. Indepartam staniolul, adaugam cateii de usturoi tocati marunt si pasta de rosii. 6. Lasam totul la rumenit.
Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancare cu peste sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare ! |
|
|
|
|
|
|
|