|
|
Piept de pui cu legume
Timp de preparare (mancare cu carne): 60 minute (complexitate medie)
Ingrediente:(Pentru reteta Piept de pui cu legume)
- 1 piept de pui
- 2 morcovi
- 250 g mazare
- 1 conopida
- 1 praz
- 250 g fasole verde
- sare
- piper
- 5 linguri ulei
|
|
|
Mod de preparare : piept de pui cu legume
1. Spalam pieptul de pui si-l dezosam. 2. Il taiem felii potrivite si ne apucam sa pregatim legumele. 3. Spalam legumele si le taiem in bucati potrivit de mari. 4. Le punem intr-o tava, impreuna cu carnea de pui taiata fasii, sarata si piperata, apoi adaugam uleiul si putina apa. 5. Adaugam o folie de staniol deasupra tavii si dam la cuptor. 6. Lasam legumele acoperite cu folie 30 de minute la foc potrivit, apoi indepartam staniolul si mai lasam la cuptor 30-40 de minute, pana cand legumele si pieptul de pui sunt patrunse. 7. Servim legumele cu sos de usturoi.
Sfaturi: - Legumele pot sa fie de la congelator. - Fasolea a fost prefiarta inainte de a fi congelata. Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancare cu carne sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare ! |
|
|
|
|
|
|
|