Piept de pui la cuptor cu smantana si cascaval
Ultimele retete cu poze
Pasca cu iaurt
 Pasca cu iaurt 
Placinta cu iaurt
 Placinta cu iaurt 
Chec cu banane
 Chec cu banane 
Salata de cartofi cu macrou afumat
 Salata de cartofi cu macrou afumat 
Papricas de pui cu galuste
 Papricas de pui cu galuste 
Pulpe de pui la cuptor, cu iaurt
 Pulpe de pui la cuptor, cu iaurt 
Gulas cu carne de porc
 Gulas cu carne de porc 
Ciuperci umplute, delicioase
 Ciuperci umplute, delicioase 
Cheesecake cu lamaie
 Cheesecake cu lamaie 
Sarmalute in foi de varza
 Sarmalute in foi de varza 
Salata de gulii cu pui
 Salata de gulii cu pui 
Pagina:1

Piept de pui la cuptor cu smantana si cascaval

Timp de preparare (mancare cu carne):
45 minute (2 portii, complexitate redusa)

Ingrediente:

(Pentru reteta Piept de pui la cuptor cu smantana si cascaval)

  • 1 piept de pui
  • 80 g smantana
  • 80 g cascaval
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • unt
Piept de pui la cuptor cu smantana si cascaval

Mod de preparare :

    1. Taiem pieptul in fileuri mari cam in 4-5 parti.
    2. Ungem o tava yena cu unt si adaugam bucatile de piept de pui.
    3. Amestecam intr-un bol smantana cu usturoiul pisat, sarea si piperul.
    4. Peste bucatile de pui punem acest sos de smantana si amestecam putin, dupa care punem cascavalul ras deasupra.
    5. Introducem tava la cuptor la foc mediu, o lasam 5 minute acoperita, dupa care indepartam capacul, pentru a se rumeni (aproximativ 45-50 minute).


Sfaturi:

    - Este o reteta foarte buna si foarte simplu de facut. Pieptul fierbe bine in sosul de smantana cu usturoi iar cascavalul ii da o crusta crocanta.

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri cu carne sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Piept de pui la cuptor cu smantana si cascaval Piept de pui la cuptor cu smantana si cascaval Piept de pui la cuptor cu smantana si cascaval
Piept de pui la cuptor cu smantana si cascaval Piept de pui la cuptor cu smantana si cascaval Piept de pui la cuptor cu smantana si cascaval
Piept de pui la cuptor cu smantana si cascaval Piept de pui la cuptor cu smantana si cascaval Piept de pui la cuptor cu smantana si cascaval
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





ali 15-01-2012 21:00
arata bine...o sa vedem si cat e de gustos

dany 25-01-2012 16:48
arata foarte bine si cred ca este si foarte buna de acea o sa incerc reteta asta.

ovis 31-01-2012 19:01
mda... multumit!

Ana Maria 08-02-2012 10:50
Foarte bine arata asa ca ma duc sa-l fac si eu si sper sa-i placa si sotului meu

florina 12-02-2012 11:01
il prepar azi

darina 12-02-2012 12:42
ce folositi ca garnitura, multumesc?

marina 12-02-2012 12:44
azi l-am facut si eu, foarte bun.

bucatareasa.ro 12-02-2012 19:49
@Darina: Eu as propune Cartofi natur sau Cartofi la cuptor cu iaurt, alaturi de salata preferata

lacri 09-03-2012 11:21
mi se pare foarte gustos! si pare o reteta usoarra si rapida!

sorin 13-03-2012 12:51
cam mult timp petrecut la cuptor pt un piept de pui

bucatareasa.ro 13-03-2012 16:33
Timpul e dat cu aproximatie, acum depinde si ce cuptor ai(electric, pe gaz,etc). Important e ca pieptul de pui sa se rumeneasca si sa ne bucuram de masa

Lili 13-03-2012 19:15
Foarte bun! l-am facut de 4 ori pana acum, iese super. Acum il face si sora-mea, i-am dat link. Ms mult

bucatareasa.ro 13-03-2012 19:18
Cu placere

Anonim 13-03-2012 20:44
mmm....ce bine arata o sa fac si eu maine

Mihai 26-03-2012 16:50
Am mai facut acum cateva luni, tot dupa reteta de aici si a iesit super, acum ca tot am gasit-o din nou, mai fac o data

Vivianna 28-03-2012 15:41
la cate grade cuptorul(electric)?? multumesc

bucatareasa.ro 28-03-2012 17:40
Din pacate nu stiu ce raspuns sa iti dau la aceasta intrebare deoarece eu nu am cuptor electric...

Mery 11-04-2012 17:56
ce as putea folosi in loc de usturoi,k nu imi prea place ?

bucatareasa.ro 11-04-2012 18:57
Il poti scoate pur si simplu din reteta daca nu e pe placul tau

alinutzika 17-04-2012 23:45
O mancare grozava, pe care o ador, dar imaginea cu reclama de dedesubt, adica cea cu intestinele nu-mi place....)) strica bunatate de mancare...Pup cu drag!

CAMELIA 23-04-2012 11:17
exact ingredientele acestea le-am gasit in frigider...gatesc la pranz...va spun cum a iesit

Laura 26-04-2012 15:20
super reteta si foarte simpla ,trebuie s-o incerc si eu...

Dani 15-05-2012 13:32
E super reteta...simplu,repede si delicios...

Anonim 07-06-2012 12:18
delicios cred ca este foarte bun

pil sook 13-06-2012 17:04
foarte bun...

onutza22 21-06-2012 21:05
Superba reteta, acum am facut-o si e delicioasa multumim

nyko 22-06-2012 14:08
chiar ma uitam ce sa prepar din piept de pui si-mi place, ma apuc si eu

Luly 25-07-2012 18:34
E buna reteta si cred ca o sa fie de vis papa

carmen 28-07-2012 09:19
am gatit si eu dupa aceasta reteta si e un deliciu

cerasela 07-09-2012 17:57
Am facut aseara reteta asta pt noi si musafirii nostri excelentaaaaaaa,foarte buna ,si foarte usor de facut,ai un blog minunat cu retete pentru toti si toate gusturile,o adevarata inspiratie,multumim....cu siguranta vor fi incercate multe alte retete...

Angy 30-09-2012 09:07
Foarte bun, un deliciu si foarte usor de facut!

Deea 25-10-2012 13:00
Buna.. l-am incercat aseara .. super buuuuun ma enerveaza faptul ca se "branzeste" smantana ... vreun truc sa nu se mai intample asa ? mersi si spor in continuare

Anca 25-10-2012 17:16
Asa este, reteta este delicioasa dar si la mine s-a branzit smantana. Data viitoare o sa fac retata acesta incercand sa folosesc o smantana cat mai grasa. Am observat ca daca pun in ciorba, mancaruri, smantana foarte grasa, acesta nu se mai branzeste. Sper sa merga si aici

Anonim 29-10-2012 18:30
Eu tocmai l-am bagat la cuptor sper sa fie bun si asa sa il dau pe spate pe iubi meu pt k in poza arata destul de bine.Pofta buna!

Alexandra 04-11-2012 13:54
arata foarte bine, mama il face acum

Daniela 25-11-2012 00:11
Am incercat si eu reteta asta, a iesit super. ma bucur ca am ales aceasta reteta. multumesc mult bucatareasa.ro

claudia 20-12-2012 16:01
am gasit reteta si arata super bine ... amu o fac ....

Alina 21-12-2012 13:25
Foarte bine arata!As vrea sa incerc si eu...dar as putea folosi si alt fel de tava?

bucatareasa.ro 21-12-2012 19:39
Da, merge orice tava atata timp cat este unsa cu unt. Astfel mancarea nu se prinde de vas.

tanasescu 10-02-2013 16:26
foarte delicios si se gateste foarte repede

paula 16-03-2013 15:46
este o reteta de nota 11!!azi la amiazi am pregatit-o

Oana 05-10-2014 15:53
AM INCERCAT-O,ARATA BINE PANA CAND AM SCOS-O DIN CUPTOR...Din nefericire s-a taiat smantana in cuptor,s-a separat zerul ...si a iesit...ceva no name...Am folosit smantana pentru gatit La Dorna... dar nu stiu ce s-a putut intampla....

loader