|
|
Pui la punga
Timp de preparare (friptura): 80 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:(Pentru reteta Pui la punga)
- 1 pui
- boia dulce
- sare
- piper
- 4 catei de usturoi
- cimbru
- 1/2 lingura ulei
|
|
|
Mod de preparare : pui la punga
1. Curatam puiul si il spalam. 2. Usturoiul il curatam si il dam pe razatoare. 3. Ungem puiul cu foarte putin ulei apoi il condimentam cu sare, piper, boia, usturoi si cimbru. 4. Luam o punga de plastic, speciala pentru cuptor, si introducem puiul in ea. 5. Strangem punga la gura si o legam( de obicei, punga are o bucatica de plastic pentru a fi legata). 6. Punga umpluta o punem intr-o tava si cu o scobitoare facem cateva gauri in ea. 7. Introducem friptura la cuptorul preincalzit, pentru aproximativa 60 minute. 8. Dupa o ora, scoatem tava din cuptor si taiem punga, avand grija sa nu ne ardem cu aburii care vor iesi din ea. 9. Bagam puiul la cuptor pentru a se rumeni, aproximativ 15-20 minute.
Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de fripturi sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare ! |
|
|
|
|
|
|
|