Chisel din suc de fructe
Ultimele retete cu poze
Prajitura cu crema de frisca
 Prajitura cu crema de frisca 
Carnati la cuptor in aluat de clatite
 Carnati la cuptor in aluat de clatite 
Salata vegetariana Southwestern
 Salata vegetariana Southwestern 
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Pagina:1

Chisel din suc de fructe

Timp de preparare (retete boli stomac):
30 minute (2 portii, complexitate redusa)

Ingrediente:

(Pentru reteta Chisel din suc de fructe)

  • 300 g fructe
  • 25 g zahar
  • 15 g amidon
  • 130 g apa
Chisel din suc de fructe

Mod de preparare : chisel din suc de fructe

    1. Vara folosim fructe zemoase, dulci, ca: fragi, zmeura, capsuni, mere, caise, piersici, pere moi.
    2. Iarna putem folosi fructe uscate: caise, prune, mere, pe care le fierbem, iar zeama o strecuram.
    3. Stoarcem fructele proaspete prin tifon, zeama obtinuta (circa 120 ml) o punem la rece.
    4. Resturile de fructe ramase pe tifon, le fierbem cu apa. Cand aceasta incepe sa clocoteasca, strecuram lichidul si adaugam zaharul si amidonul, desfacut in putina apa rece si fierbem din nou, la foc mic, amestecand mereu.
    5. Strecuram aceasta ultima compozitie si o amestecam cu zeama cruda.

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de retete de regim sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !

Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





loader