|
|
Ciorba cu oase de porc si zeama de varza
Timp de preparare: 120 minute (complexitate medie)
Ingrediente:(Pentru reteta Ciorba cu oase de porc si zeama de varza)
- oase de porc
- 1 ceapa
- 1 pastarnac
- o bucatica telina
- 2 linguri bulion pentru ciorbe
- 1 cartof
- zeama de varza
- leustean
- sare
|
|
|
Mod de preparare : ciorba cu oase de porc si zeama de varza
1. Spalam carnea apoi o oparim cateva minute. 2. O mutam intr-o oala cu 3 l de apa si o punem la fiert. 3. Dupa ce carnea a fiert pe jumatate, adaugam zarzavatul taiat dupa preferinte. 4. Dupa ce au fiert zarzavatul si carnea, adaugam bulionul si zeama de varza( zeama de varza o fierbem separat. Cantitatea de zeama de varza se stabileste dupa gust). 5. Lasam ciorba sa mai dea cateva clocote apoi luam oala de pe foc si adaugam leusteanul tocat.
Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare ! |
|
|
|
|
|
|
|