|
|
Ciorba de peste cu zeama de varza
Timp de preparare (ciorbe): 90 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:(Pentru reteta Ciorba de peste cu zeama de varza)
- 500 ml zeama varza
- 1 kg peste
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 pastarnac
- telina
- 50 g orez
- verdeata (leustean)
|
|
|
Mod de preparare : ciorba de peste cu zeama de varza
1. Taiem cubulete morcovul, ceapa iar pastarnacul si telina pe jumatate si le inabusim in apa cu 2 linguri de ulei. 2. Dupa ce zarzavatul s-a inmuiat, umplem oala cu apa si lasam sa dea cateva clocote. 3. Adaugam orezul (in functie de desimea ciorbei) si dupa ce s-a fiert adaugam rosiile in bulion, si zeama de varza fiarta separat si lasam la fiert pentru cateva minute. 4. Ultima data adaugam pestele, dam cateva clocote, apoi oprim focul si adaugam leusteanul. 5. Adaugam sare dupa gust.
Sfaturi: - In general la ciorbele acre se adauga orez, dar dupa preferinta putem adauga si fidea.
Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de ciorbe sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare ! |
|
|
|
|
|
|
|