Ciorba de pui cu rosii
Ultimele retete cu poze
Prajitura cu crema de frisca
 Prajitura cu crema de frisca 
Carnati la cuptor in aluat de clatite
 Carnati la cuptor in aluat de clatite 
Salata vegetariana Southwestern
 Salata vegetariana Southwestern 
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Pagina:1

Ciorba de pui cu rosii

Timp de preparare:
60 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:

  • carne de pui 300 g
  • rosii 100 g
  • morcov 50 g
  • orez 20 g
  • unt 10 g
  • albitura 50 g
  • sare 2-3 g
  • verdeata 15 g
Ciorba de pui cu rosii

Mod de preparare : ciorba de pui cu rosii

    1. Se pune carnea in apa clocotinda cu sare.
    2. Se ia spuma si se continua fierberea 1/2 ora, la foc mic.
    3. Separat, in unt si putina apa, se inabusa morcovii si telina, curatate, spalate si taiate in felii subtiri.
    4. Cand s-au inmuiat, se adauga ciorbei, impreuna cu rosia, curatata de coaja si taiata in sferturi.
    5. Se mai fierbe 3-5 minute.
    6. Separat, se fierbe orezul in putina apa si apoi se adauga ciorbei.
    7. Se serveste cu verdeata.

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





loader