Drob de pasare
Ultimele retete cu poze
Prajitura cu crema de frisca
 Prajitura cu crema de frisca 
Carnati la cuptor in aluat de clatite
 Carnati la cuptor in aluat de clatite 
Salata vegetariana Southwestern
 Salata vegetariana Southwestern 
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Pagina:1

Drob de pasare

Timp de preparare:
100 minute (complexitate medie)

Ingrediente:

(Pentru reteta Drob de pasare)

  • 450 g carne de pui (pulpe dezosate)
  • 500 g pipote si inimi
  • 300 g ficat
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 25 g unt
  • 150 ml zeama de carne (pastrati zeama in care fierbeti carnea)
  • sare, piper
  • 5 oua
  • pesmet
Drob de pasare

Mod de preparare : drob de pasare

    1. Spalam carnea si o punem la fiert in apa cu sare (prima oara punem la fiert pipotele, inimile, pulpele si la final ficateii, cand carnea e aproape fiarta).
   
2. Cand toata carnea este fiarta, o scoatem din oala si o lasam la racit apoi o dam prin masina de tocat carne.
   
3. Intr-o tigaie calim o ceapa tocata marunt apoi adaugam ceapa verde si usturoiul (le calim pana incep sa se inmoaie putin).
   
4. Dupa ce am oprit focul, adaugam in tigaie, verdeata tocata marunt (mararul, patrunjelul).
   
5. Punem amestecul din tigaie peste carnea tocata, adaugam 4 oua, untul si zeama de carne apoi omogenizam amestecul.
   
6. Condimentam cu sare si piper.
    7. Ungem o tava cu unt, o tapetam cu pesmet, punem compozitia obtinuta in ea, o nivelam apoi o ungem cu un ou batut.
    8. Bagam drobul la cuptor aproximativ 60 minute.

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Drob de pasare Drob de pasare Drob de pasare
Drob de pasare Drob de pasare Drob de pasare
Drob de pasare Drob de pasare Drob de pasare
Retete asemanatoare
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





Gaby 09-11-2014 19:47
Am incercat si a iesit forte bun, gustos, nu s-a sfarmat. Este perfect. Si nici nu este negricios ca cel din organe de porc. Inca o data pot spune ca este perfect!

loader