Fursecuri cu rahat
Ultimele retete cu poze
Prajitura cu crema de frisca
 Prajitura cu crema de frisca 
Carnati la cuptor in aluat de clatite
 Carnati la cuptor in aluat de clatite 
Salata vegetariana Southwestern
 Salata vegetariana Southwestern 
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Pagina:1

Fursecuri cu rahat

Timp de preparare:
35 minute (o tava, complexitate medie)

Ingrediente:

(Pentru reteta Fursecuri cu rahat)

  • 2 oua
  • 80 g zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 ml ulei
  • 200 gr faina
  • 100 gr rahat
  • un praf de sare
Fursecuri cu rahat

Mod de preparare : fursecuri cu rahat

    1. Separam galbenusurile de albusuri iar galbenusurile le frecam cu putina sare, zaharul pudra si zaharul vanilat si omogenizam bine.
   
2. Incepem sa adaugam ulei putin cate putin, amestecand continuu.
   
3. Adaugam albusurile batute spuma si treptat faina, amestecand pana formam un aluat moale.
   
4. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, modelam cu lingura sau posul fursecurile apoi le decoram cu cate un cubulet de rahat.
   
5. Introducem tava cu fursecuri in cuptorul incins (in partea de sus a cuptorului) si lasam cam 10 minute.

 Sfaturi:
    - Cand fursecurile sunt la cuptor, trebuie supravegheate in permanenta, deoarece se coc foarte repede.
    - Atunci cand marginea lor devine maronie, sunt coapte.

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Fursecuri cu rahat Fursecuri cu rahat Fursecuri cu rahat
Fursecuri cu rahat Fursecuri cu rahat Fursecuri cu rahat
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





daniela 08-04-2012 18:13
dar in loc de faiana cred ca este faina nu?

bucatareasa.ro 08-04-2012 19:20
Daniela, am corectat...despre faina e vorba. Multumesc ca mi-ai atras atentia....

alinutzika 17-04-2012 23:46
arata foarte apetisante!

ana 21-12-2012 13:18
am sa le incerc si eu

Ioana 06-02-2013 18:31
Sunt geniale.

Flori 05-07-2014 14:06
Foarte buna reteta !!!!

loader