Salam de biscuiti
Ultimele retete cu poze
Prajitura cu crema de frisca
 Prajitura cu crema de frisca 
Carnati la cuptor in aluat de clatite
 Carnati la cuptor in aluat de clatite 
Salata vegetariana Southwestern
 Salata vegetariana Southwestern 
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Pagina:1

Salam de biscuiti

Timp de preparare:
150 minute (complexitate medie)

Ingrediente:

(Pentru reteta Salam de biscuiti)

  • 400 g biscuiti  simpli
  • 200 ml apa sau lapte
  • 1 pachet de margarina
  • 2 linguri cu cacao
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • esenta rom
  • o cana cu bucatele de rahat
  • o cana cu stafide
  • o cana cu nuci tocate
  • o cana cu cocos

Salam de biscuiti

Mod de preparare : salam de biscuiti

    1. Biscuitii se dau prin masina de tocat.
    2. Apa se pune pe foc impreuna cu margarina si cacaua.
    3. Cand margarina este topita complet se adauga biscuitii sfaramati si zaharul vanilat si se amesteca pentru a se incorpora bine în compozitie.
    4. Se lasa putin la racit si se adauga romul, bucatelele de rahat, stafidele si nuca.
    5. Pe masa de lucru se intinde o folie alimentara, se presara din belsug cu nuca de cocos si peste ea se pune compozitia.
    6. Se ruleaza strans cu ajutorul foliei si se da la rece cateva ore.

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Salam de biscuiti Salam de biscuiti Salam de biscuiti
Retete asemanatoare
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





ana 10-03-2012 11:03
La modul de preparare ai uitat sa adaugi apa(laptele)!!!!!!! Eu procedez altfel: intr-o tava de chec asez o folie subtire peste care torn compozitia fierbinte.Aceasta trebuie sa fie f. vascoasa (experienta te va invata). Apoi presez bine compozitia in tava ca sa elimin golurile si acopar suprafata cu marginile foliei, sa nu prinda crusta.Eu prefer sa nu folosesc simultan prea multe arome.Imi place sa predomine una:rom sau vanilie, cocos-alune-sau-nuca, etc.

bucatareasa.ro 10-03-2012 12:01
Buna Ana, apa/laptele este folosita la punctul 2. Imi pare bine oricum pentru sfaturile primite, omul cat traieste invata

mihai 10-03-2012 19:19
e foarte bun sa stiti ca si mama face si e bun

loader