Spanac traditional
Ultimele retete cu poze
Prajitura cu crema de frisca
 Prajitura cu crema de frisca 
Carnati la cuptor in aluat de clatite
 Carnati la cuptor in aluat de clatite 
Salata vegetariana Southwestern
 Salata vegetariana Southwestern 
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Pagina:1

Spanac traditional

Timp de preparare(mancare cu legume):
45 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:

(Pentru reteta Spanac traditional)

  • 900 g spanac congelat
  • 100 g unt (sau ulei)
  • 2 linguri cu varf faina alba
  • 500 ml lapte
  • 6 catei usturoi
  • 5 linguri smantana
  • sare
Spanac traditional

Mod de preparare : spanac traditional

    1. Punem spanacul la inabusit intr-o cratita iar separat pregatim un sos.
   
2. Intr-o cratita punem untul, lasam sa se topeasca, apoi adaugam faina.
   
3. Amestecam continuu cu ajutorul unui tel, avand grija ca aragazul sa fie dat la minim.
   
4. Adaugam peste aceast compozitie laptele fierbinte, turnand putin cate putin pentru a putea obtine o omogenizare perfecta.
   
5. Cand sosul este gata, il adaugam peste spanac si lasam la fiert 2-3 minute.
   
6. Adaugam smantana, lasam sa mai dea un clocot iar la final punem usturoiul tocat marunt.

Sfaturi:
    - Putem servi mancarea cu spanac cu putin cascaval ras si ochiuri de ou.

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancare cu legume sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Spanac traditional Spanac traditional Spanac traditional
Spanac traditional Spanac traditional Spanac traditional
Spanac traditional Spanac traditional Spanac traditional
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





Natasha 13-03-2012 17:52
Arata foarte bine. Diseara o si prepar

bucatareasa.ro 13-03-2012 19:32
Sunt convinsa ca o sa-ti si placa

loader