Stroganof de porc
Ultimele retete cu poze
Prajitura cu crema de frisca
 Prajitura cu crema de frisca 
Carnati la cuptor in aluat de clatite
 Carnati la cuptor in aluat de clatite 
Salata vegetariana Southwestern
 Salata vegetariana Southwestern 
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Pagina:1

Stroganof de porc

Timp de preparare (mancare cu carne):
40 minute (complexitate medie)

Ingrediente:

(Pentru reteta Stroganof de porc)

  • 300 g carne de porc
  • 4-5 linguri de mustar
  • o cutie de ciuperci taiate felii
  • 2 morcovi
  • 200 g smantana
  • 3 linguri de faina
  • patrunjel , marar, vegeta, piper (dupa gust)
  • o ceapa mare
  • ulei
Stroganof de porc

Mod de preparare : stroganof de porc

    1. Carnea o taiem bucati nu prea groase .
    2. Se ung bine cu mustar si se prajesc pe jumatate.
    3. Se scot pe farfurie si în uleiul ramas se pun ciupercile spalate bine, morcovii taiati rondele, ceapa taiata solzisori si vegeta dupa gust .
    4. Peste toate se pune apa sa le cuprinda bine si se lasa la fiert .
    5. Cand morcovii s-au muiat bine se adauga bucatile de carne, apa sa le cuprinda si se dau iarasi la fiert pana este si carnea moale.
    6. Se face un sos din smantana si faina si se adauga peste compozitie .
    7. Se adauga alte mirodenii (dupa gust) si se mai da cateva clocote .
    8. La sfarsit se adauga verdeata tocata marunt .
    9. Se poate servi cu mamaliguta .


Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri cu carne sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Stroganof de porc Stroganof de porc Stroganof de porc
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





Vlad 23-02-2011 14:21
Mmm foarte bun, deci cea mai buna leguma ramane tot porcul )

loader