Stufat de miel
Ultimele retete cu poze
Prajitura cu crema de frisca
 Prajitura cu crema de frisca 
Carnati la cuptor in aluat de clatite
 Carnati la cuptor in aluat de clatite 
Salata vegetariana Southwestern
 Salata vegetariana Southwestern 
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Pagina:1

Stufat de miel

Timp de preparare (mancare cu carne):
90 minute (complexitate medie)

Ingrediente:

(Pentru reteta Stufat de miel)

  • 500 g carne de miel
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 3 legaturi usturoi verde
  • 3 linguri de ulei pentru prajire
  • 1 lingurita de faina
  • 150 ml de vin
  • 1 lingura de bulion
  • sare, piper
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
Stufat de miel

Mod de preparare : stufat de miel

    1. Taiem carnea de miel in bucati potrivite si le prajim in ulei apoi o stingem cu vinul si 1-2 cani de apa calda si lasam la innabusit pana cand carnea este patrunsa bine.
    2. Taiem ceapa si usturoiul si ii adaugam in cratita, continuand fierberea.
    3. Peste 5 minute adaugam bulionul, faina dizolvata separat in putin sos fierbinte.
    4. Dupa ce a inceput sa fiarba, dam la cuptor si lasam sa fiarba inabusit, pana scade cat trebuie (in functie de cat de mult sos va doriti sa aiba mancarea).
    6. Condimentam cu sare si piper iar la final adaugam verdeata tocata marunt.

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri cu carne sau alte mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Stufat de miel Stufat de miel Stufat de miel
Stufat de miel Stufat de miel Stufat de miel
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





loader