Tocana secuiasca
Ultimele retete cu poze
Prajitura cu crema de frisca
 Prajitura cu crema de frisca 
Carnati la cuptor in aluat de clatite
 Carnati la cuptor in aluat de clatite 
Salata vegetariana Southwestern
 Salata vegetariana Southwestern 
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Pagina:1

Tocana secuiasca

Timp de preparare:
180 minute (complexitate medie)

Ingrediente:

(Pentru reteta Tocana secuiasca)

  • 700 g carne de porc semigrasa
  • 1 kg varza acra
  • 5 linguri ulei
  • 250 g ceapa
  • 2 ardei grasi colorati
  • boia dulce
  • cimbru
  • 1 foaie dafin
  • piper
  • cateva boabe ienibahar
  • marar
Tocana secuiasca

Mod de preparare : tocana secuiasca

    1. Taiem carnea in bucati potrivite si ceapa marunt apoi le punem la calit intr-o cratita cu ulei, pentru 6-7 minute.
   
2. Peste carne adaugam varza acra, spalata, stoarsa si taiata mai mare.
   
3. Adaugam 350 ml apa si lasam sa fiarba la foc mic, completand din cand in cand cu apa si amestecand destul de des pentru a evita arderea tocanei.
   
4. Adaugam boiaua, foaia de dafin, piper, ienibahar (praf sau boabe, depinde ce aveti la indemana), cimbru si ardeiul tocat marunt.
   
5. Lasam la fiert si cand toate legumele sunt patrunse, indepartam mancarea de pe foc si asezonam cu mararul tocat marunt.
   
6. Aceasta mancare nu trebuie sa aiba prea mult sos si poate fi servita cu mamaliguta si smantana.

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Tocana secuiasca Tocana secuiasca Tocana secuiasca
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





Anonim 29-02-2012 18:14
buna

loader