Tocanita de vinete
Ultimele retete cu poze
Prajitura cu crema de frisca
 Prajitura cu crema de frisca 
Carnati la cuptor in aluat de clatite
 Carnati la cuptor in aluat de clatite 
Salata vegetariana Southwestern
 Salata vegetariana Southwestern 
Paste cu sos de parmezan si usturoi
 Paste cu sos de parmezan si usturoi 
Prajitura Valuri de ciocolata
 Prajitura Valuri de ciocolata 
Blini cu somon afumat
 Blini cu somon afumat 
Omleta picanta
 Omleta picanta 
Tarta cu ciocolata
 Tarta cu ciocolata 
Tarta cu ceapa
 Tarta cu ceapa 
Biscuiti cu unt
 Biscuiti cu unt 
Pate din ficat de pui cu mere caramelizate
 Pate din ficat de pui cu mere caramelizate 
Pagina:1

Tocanita de vinete

Timp de preparare:
60 minute (complexitate medie)

Ingrediente:

(Pentru reteta Tocanita de vinete)

  • 2 vinete mari
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 5 catei usturoi
  • 3 rosii
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • ulei
  • verdeata
Tocanita de vinete

Mod de preparare : tocanita de vinete

    1. Curatam si spalam legumele.
   
2. Vinetele curatate le taiem cubulete si le introducem 5 minute in apa clocotita, dupa care le scoatem si le lasam la scurs.
   
3. Intr-o cratita punem la calit ceapa tocata fideluta, morcovii taiati rondele si ardeii taiati fideluta.
   
4. Dupa ce legumele s-au inmuiat adaugam rosiile, decojite si taiate cubulete, usturoiul feliat si vinetele.
   
5. Inabusim legumele inca 5 minute apoi adaugam apa peste mancare cat sa o acopere.
   
6. Adaugam pasta de rosii si lasam mancarea sa fiarba 20-25 minute, la foc mic.
    7. La final saram dupa gust si adaugam verdeata.

Pofta Buna... sau daca nu va place atat de mult reteta mai sunt si alte feluri de mancaruri bune... Puteti folosi sectiunea de cautare din dreapta pentru a gasi cu usurinta si alte retete culinare !
Tu ce parere ai? Nume:

Comentariu:


Emailul unde vreti sa primiti retetele cele mai noi adaugate (optional):


Introduceti literele din imagine (pentru securitate):





loader